Segítőnek jelentkezés

Örülünk, hogy Te is szívesen tennél azért, hogy másokat támogatva haladj tovább az utadon.

Jelszavunk: segítséget kérni oké – segíteni jó. Szeretettel várunk! 🙂 

Az Énprojektnél előszűrést követően lehet bekerülni a csapatba önkéntesnek annak érdekében, hogy összetartó, egymást ismerő és profi szakmai közösség legyünk, ahol van terünk megismerni egymást is egy-egy időszakban. Az űrlapos jelentkezést követően a felvételedet egy HR-es, majd egy csoportvezetői beszélgetés előzi meg. Itt megosztjuk veled a legfontosabb működésünkkel kapcsolatos információkat, ráhangolódhatsz a velünk való közös munkára, és közelebbről megismerkedhetsz azzal, milyen alapelvek mentén dolgozunk közösségként.

Figyelünk arra, hogy a nálunk eltöltött önkénteskedés valóban feltöltő élmény legyen. Ennek érdekében a sikeres felvételt követően 3-6 havonta nyilatkozunk arról, hogy tudunk-e aktívan szerepet vállalni az Énprojekt életében, vagy passzív időszakot kérünk. Amellett, hogy mindenki heti 1 órában minimum rászorulókat támogat szaktudásával, évente legalább 2x tartunk személyes csapatépítőket, és rendszeresen segítünk egymásnak a személyes márkaépítésben, illetve fejlődésben is. 

Önkéntes együttműködésként az aktív időszakaidban azt kérjük, hogy vállalj heti legalább 1 rászorulóval való foglalkozást ingyen ha, van éppen a kompetenciádba vágó jelentkezés. Fizetős ügyfeleket csak vállalkozói jogviszonnyal tudunk neked közvetíteni. Gyakori ugyanakkor, hogy vannak, akik úgy dolgoznak nálunk fizetősen, hogy fogadnak adományozó jelentkezőket is, viszont az ebből származó bevételt az Énprojektre hagyják teljes mértékben. Ebből egyrészt nálunk láthatóan növelheted a pozitív társadalmi hatásodat, másrészt kapsz egy képet arról, hogy milyen kereslet van segítő szakemberként a foglalkozásaidra. Ez abszolút rajtad áll, az is teljesen rendben van, ha te tisztán csak a rászoruló pályázatokra szeretnél jelentkezni.

 

A jelentkező szakértőknek be kell mutatniuk bizonyítványukat, igazolásukat a vállalt tanácsadói foglalkozás kapcsán, és egy értékelő folyamaton keresztül minősítjük őket.

Amennyiben van vállalkozói jogviszonyod, úgy alvállalkozóként fogadhatsz rajtunk keresztül fizetős ügyfeleket is - ennek nálunk szigorú feltétele, hogy rászorulókat is fogadj, tehát nincs alvállalkozás önkéntes együttműködés nélkül. Ettől vagyunk társadalmi vállalkozás. 🙂 

Számíts rá, hogy a lenti űrlapon önkéntes feladattól függően bekérjük a releváns szakértői végzettségeidet, önéletrajzodat, illetve akár erről szóló igazolásokat is. (Pl.: pszichológusoknál diploma; coachoknál milyen szakirányú képzést végzett, hány órányi, akkreditált volt-e a képzés?)