Pszichológus, tréner

Pszichológiai tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetemen 2009-ben kezdtem meg, majd mesterfokú oklevelemet 2015-ben szereztem meg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, Munka- és szervezetpszichológia szakirányon.

Dolgoztam IT-cégnél, szervezetfejlesztőként, egyetemi tanácsadóban és életmódváltásban segítő teamben egyaránt, valamint többszáz órányi tréneri tapasztalattal is rendelkezem.
2019-től vettem részt az ELTE tanácsadó szakpszichológus posztgraduális képzésén, melynek abszolutóriumát 2021-ben szereztem meg. 

Jelenleg a Személyközpontú Pszichoterápiás Egyesület módszerspecifikus képzésének utolsó, szupervíziós szakaszában járok, ennek megfelelően munkámban fontosnak tartom a személyközpontú megközelítést, mely szerint minden egyes emberben önmaga megértésének és a pozitív irányú változásnak hatalmas tartalékai rejlenek. A segítő kapcsolat feladata az, hogy egy személyes kapcsolat által ezeknek a tartalékoknak a mozgósítását segítse. Azon dolgozom magam is, hogy klienseimmel ezt a jól működő kapcsolatot létrehozzuk és folyamatosan fenntartsuk.

Eszköztáramban szerepelnek módszertani elemek a megoldásfókuszú coaching és a kognitív viselkedésterápia szakterületeiből egyaránt. A közös munka során azonban a lényeg nem az eszköz, hanem az, hogy az „itt és mostban” a kliensnek mire van szüksége, miként tudom leginkább segíteni.”