Eventmanager és felsővezetői asszisztens területen töltött 16 év projekt munkában szerzett tapasztalat után, 2020-ban elvégeztem a Grow Group integratív Coach képzését, ahonnan mint gyakorló Coach kerültem ki. Területeim a karrier és life coaching.

Munkám során az utóbbi időben, mint új szakterület, egyre inkább a gyermekek felé sodor az élet. Hiszem azt, hogy egy folyamatos áramlás részesei vagyunk és mi sem történhet jobb dolog velünk, mint az, ha egyre jobban tudatosítjuk életünk „áramlásait“. Ezért az egyik fő mondatom most, ebben a pillanatban: „If you do what you´ve always done, you´ll get what you’ve always gotten.“ – Tonny Robbins.
Hiszek abban, hogy ha egy bizalmi légkörben létrejön egy kapcsolódás önmagunkkal, az a személyes fejlődésünkhöz vezet, ami elengedhetetlen az emberiség számára, hiszen a változás az életünk egyre sűrűbb velejárója. Ezen az úton ajánlom fel segítségemet.

Témák: munkahelyi-, személyes kapcsolatbeli elakadások, gyász, veszteségek feldolgozása, párkapcsolat, munka választás, tanulási orientáció, stb.