A mai kihívásokkal teli és gyorsan változó világban az önfejlesztés témája egyre inkább elengedhetetlenné vált. Segítő szakemberként azt tartom küldetésemnek, hogy minél több embert bevezessek a hatékony önfejlesztés világába. Így ügyfeleimmel nem csak elfogadó és ítéletmentes környezetben dolgozunk megakadásaikon, hanem pár alkalom alatt azt az általam rendszerbe foglalt gyakorlatias módszertant is átadom, amivel az alkalmak között és a közös munka végeztével is fejleszthetik magukat. Ezt a módszert „testtudatos integrál önfejlesztés”-nek hívom, ami belső érzelmi stabilitásunk kialakításában, önértékelésünk növelésében, illetve személyes kiteljesedési utunkon tud hatékony eszközünk lenni.

Több helyről képződtem, és először magamon próbáltam ki, hogyan lehet problémáink belső gyökérokait feltárni, valamint traumatikusan megélt múltbeli történések érzelmi hatásait biztonságosan feldolgozni. Elengedve a szorongást, a megfelelési kényszert, a rossz szokásokat, a korlátozó mintákat, stb., karrierünkben és kapcsolatainkban is nagy változásokat hozhatunk létre.
Személyesen sokáig éreztem elveszettnek magam, IT-sként nem élveztem a munkám, és a nőkkel is sikertelen voltam. Megakadásaim gyökérokainak feloldásával, viszont önbizalomra leltem, hivatást váltottam és párkapcsolati életem is nagyot változott. Hiszem, hogy a megfelelő eszközökkel bárki képes a fejlődésre!